3 tips til dig der vil i gang med at spille dart

Er du faldet over dart i fjernsynet, eller har du bare fået lyst til at give dig selv en ny udfordring og prøve en ny sport, kan det være, at du skal give dart et skud. Her får du et par tips til at komme godt i gang med det sjove og simple spil.

Find termojakker til piger nu.

Køb det rette udstyr

I dart skal der ikke bruges meget udstyr, men det kan være en god idé at sørge for, at det, du køber, også er af en god kvalitet. Lad være med at bruge penge på en legetøjs dartskive, som ikke er mange penge værd, og som let kan gå i stykker. Køb gerne en dartskive, der er godkendt til turneringer. Dem kan du tit få for omkring 500 kroner og opefter. Køb også gerne dartpile af en god kvalitet. Her bør du i det mindste kigge efter de modeller, der er lavet med tungsten.

Find et godt sted at øve dig hvor du ikke generer nogen

Så kan det være en god idé at finde dig et godt sted i eller uden for huset, hvor du kan spille uden at genere nogen. Der kan komme et bump, hver eneste gang pilen rammer skiven, og det kan let blive til gene for andre at høre på. Derudover kan det være godt at lave banen på den rigtige måde, så du bl.a. er sikker på, at dartskiven sidder i den rette højde, og at du står med præcis afstand til skiven, når du skyder.

Lær at holde rigtigt på dartpilen

Sidst, men ikke mindst, kan det også være en god idé at undersøge, hvordan du skal holde rigtigt på en dartpil for at få nemmeste ved at placere den bedst i skiven. Der er mange teknikker, du kan kigge på, men det handler i bund og grund om at finde en teknik, der passer til dig. Når du kigger på professionelle spillere, vil du også lægge mærke til, at de alle holder på dartpilen forskelligt. Så find en god teknik du har det godt med at bruge.

Find kedeldragt mærker her.

Kategorier:

Ingen svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *