De bedste kontorstole til lange arbejdstimer

Det gør det meget mere behageligt at arbejde hjemmefra. Her er nogle af de mest komfortable stole til lange arbejdsdage ifølge eksperter.

 

1. Steelcase Leap-stolen

 

Hvis du leder efter en ergonomisk stol, der hjælper dig med at bevare en god kropsholdning, mens du sidder i længere tid, er Steelcase Leap Chair et godt valg ifølge Dr. Kendall-Reed. Denne stol har et ryglæn, der understøtter din rygsøjles naturlige kurve, samt justerbare armlæn og lændeunderstøttelse.

 

2. Herman Miller Aeron-stolen

 

Herman Miller Aeron Chair er en anden god mulighed for dem, der sidder i lange perioder, ifølge Dr. Kendall-Reed. Denne stol er designet til at reducere trykket på din ryg og dine ben, og den har justerbar lændestøtte og et formet sæde.

 

3. Humanscale Freedom-stol

 

Humanscale Freedom Chair er et godt valg for dem, der ønsker en ergonomisk stol, der også er stilfuld, ifølge Dr. Kendall-Reed. Denne stol har et elegant design, og den fås i en række forskellige farver. Den har også justerbar lændestøtte og armlæn.

 

4. Ergohuman Plus netstol

 

Ergohuman Plus Mesh-stolen er et godt valg for dem, der leder efter en ergonomisk stol med åndbart netstof, ifølge Dr. Kendall-Reed. Denne stol har en kontsæde og ryglæn samt justerbar lændestøtte og armlæn.

 

5. Salli-sadelsæde

 

Hvis du leder efter en ergonomisk stol, der hjælper dig med at bevare en god kropsholdning, når du sidder i længere tid, er Salli Saddle Seat et godt valg, ifølge Dr. Kendall-Reed. Denne stol har et kontureret sæde, der støtter din ryg og dine ben, samt justerbar lændestøtte og en nakkestøtte.

Har du virkelig brug for en kontorstol?

Du spekulerer måske på, om du virkelig har brug for en kontorstol, hvis du arbejder hjemmefra. Svaret er ja, ifølge eksperter. “Hvis du skal sidde i længere tid, er det vigtigt at have en stol, der støtter din ryg og fremmer en god kropsholdning,” siger Dr. Kendall-Reed. “Ellers kan du ende med rygsmerter eller andre helbredsproblemer.”

5 måder at gøre din kontorstol mere komfortabel på

 

Hvis du ikke har en ergonomisk kontorstol, er der stadig nogle ting, du kan gøre for at gøre din stol mere komfortabel. Her er fem tips fra eksperter:

 

1. Brug en pude eller lændestøtte.

Hvis din stol ikke har indbygget lændestøtte, kan du bruge en pude eller et sammenrullet håndklæde til at støtte din lænd.

 

2. Juster sædehøjden.

Dine fødder skal være fladt på gulvet, og dine knæ skal være i en 90-graders vinkel, når du sidder i din stol. Hvis din stol er for høj eller for lav, skal du justere den, indtil du er i en behagelig stilling.

 

3. Brug en fodstøtte.

Hvis dine fødder ikke fladt på gulvet, når du sidder i din stol, og brug en fodstøtte til at støtte dem.

 

4. Juster armlænene.

Hvis din stol har justerbare armlæn, skal du sørge for, at de er i en behagelig position for dig.

 

5. Tag ofte pauser.

Hvis du rejser dig op og bevæger dig et par minutter hver time, kan det være med til at afhjælpe spændinger og forebygge smerter.

 

Læs også om indretning af hjemmekontor her.

Kategorier:

Ingen svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *