Kan man få en healing ligegyldig hvor i Danmark man er?

“Healing” er et ord, der kan fortolkes på mange forskellige måder. Det kan betyde den handling at genoprette en persons helbred, eller det kan være en følelsesmæssig frigørelse. Du har måske hørt om folk, der modtager healing gennem energiarbejde, bøn eller endda meditation. Er du på udkig efter healing? Hvis ja, er der masser af muligheder!

Hvad er healing?

Helbredelse er processen med at genoprette balancen i en persons liv. Når vi er syge eller skadet, arbejder vores krop på at genoprette os til sundhed. Helbredelse kan også referere til følelsesmæssig og åndelig helbredelse. Denne type healing sker, når vi tager fat på de grundlæggende årsager til vores problemer og finder en løsning.

Hvordan virker healing?

Der der er mange måder at modtage healing på. Nogle mennesker tror, at energi, bøn eller meditation kan hjælpe med at helbrede krop og sind. Andre søger måske traditionel medicinsk behandling. Der findes også en række alternative behandlingsformer hvor man kan gå til en healer, akupunktør, clairvoyant og homøopat.

Uanset hvilken type healing du vælger, er det vigtigt at være åben over for processen. Helbredelse skal ikke tvinges eller forceres; i stedet er det tid til at slappe af og lade din krop helbrede sig selv! healing er mest effektiv, hvis man er åben overfor helingen. Hvis man er mistænkelig om det virker, så har man svære ved at tage i mod.

Hvor kan jeg få healing?

Danmark har mange muligheder for at få forskellige typer af alternative behandlinger. Hvis du er på udkig efter traditionel medicinsk behandling kan du gå til en læge, ellers kan du bruge en af de klinikker der er over hele landet, der tilbyder alt fra healing til homøopati, akupunktur. Hos Krystal og Healerhuset i Hedehusene kan du booke tid til healing, hvor du vil blive behandlet af et professionelt personale med healing, uanset hvilke problemer du ønsker at få set ind på.

OG hvis du ikke lige kan komme til dem, f.eks. fordi du er syg, dårligt gåenden eller bor et andet sted, ja for den sags skyld i hele verden, er det ikke et problem for så udfører de blot fjernhealing, men igen er det vigtigt at vælge en prof. healer til din næste healing for at sikre, at du får den rette behandling. Det kan være svært at vide, om healeren er anbefalingsværdigt, hvorfor du bør lave en research forinden din booking. Du kan foretage en grundig research for en god healer online, eller du kan spørge på de sociale medier efter en lokal healer, husk at se om healeren har nogle anbefalinger.

Find en healer med erfaring

Det kan også være en god ide at spørge efter erfaringer hos de forskellige healere. Som for eksempel hos Krystal og Healerhuset, hvor du kan læse det har andre oplevet efter deres oplevelse med healing. Her vil du kunne læse gode oplevelser fra folk der er blevet førstegangshealet, men der er også nogen i blandt, som har besøgt healerhuset over flere omgange.

Hvad kan healing hjælpe med?

Healing kan hjælpe med mange forskellige ting. Den kan hjælpe med at genoprette balancen i vores liv, og den kan også hjælpe os med at finde løsninger på vores problemer. Healing kan bruges til fysisk, følelsesmæssig eller åndelig healing, hvor man går ind og får kontakt med ens underbevidsthed.

Fysisk healing kan omfatte behandling af sygdomme eller skader. Følelsesmæssig healing kan omfatte frigørelse af negative følelser som f.eks. vrede, tristhed eller frygt. Åndelig healing kan hjælpe dig med at finde en dybere mening med livet eller skabe forbindelse til de højere magt, hvis man har brug for vejledning i livet eller gode råd.

Kategorier:

Ingen svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *