Livet uden oplader 

Livet uden oplader 

Er du træt af ledninger, som blot er i vejen? Selvfølgelig er du det – hvem er ikke det? Man bliver i hvert fald ikke glad for dem, hvis man har mange batteridrevne produkter, som kræver ladning flere gange om dagen. Så hvorfor ikke reducere antallet af ledninger, der bliver ved med at fylde dit skrivebord og blot er virkelig grimt for dine øjne. Men det kan du uden tvivl undgå! Det er andre tider vi lever i, og vores teknologiske fremgang hjælper os med denne problemstilling! Alt er tilnærmelsesvist ledningsfri nu om dage. Og du kan nu købe en trådløs oplader til din telefon.  

En trådløs oplader kan assistere dig på din arbejdsdag. Du skal ikke længere tænke på ledninger, som hele tiden skal være tilsluttet din mobiltelefon. Nu kan man få en trådløs oplader, som blot skal ligge på dit arbejdsstation og så kan du få din mobil opladet ultra hurtigt. Det er som at smugkigge ind i fremtiden! Tænk dig hvor uproplematisk du kan have det på arbejdet, hvis du blot skal lægge din telefon på en mikro pad, og så vil du få en ubeskrivelig hurtig opladning.  

De trådløse opladere anevendes til mange forskellige mobil typer, men du skal være obs på hvor gammel din mobiltelefon er. Denne form for opladning har brug for nyere teknologi, så din telefon kan ikke være for gammel og ikke kompatibel med trådløs opladning. Ligeledes kan en trådløs opladning kræve at du fjerner dit telefon cover under selve opladning, så du er sikker på at få det stærkeste resultat. Der er dog nogle telefon covers som er samarbejdsvenlige en trådløs opladning. Så du skal ikke tænke på hvilken mobil du har, når du endelig vil tage rykket over til en trådløs opladnings løsning, som kan give dig mere fritid!  

Der findes faktisk utallige forskellige typer af trådløse opladere, så der er mange at vælge imellem, når du bliver utrolig irriteret af ledningerne. Man kan erhverve en trådløs oplader plade, hvor man blot skal placere sin mobil på padden. Denne plade kan ligge på din arbejdsstation i bilen, så du aldrig vil løbe tør for strøm, når du igen er afsted. Sandheden er at man ofte ikke tænker over at oplade sin telefon, da man ikke magter finde ledninger osv. op af rodeskuffen som mange har. Hvis en trådløs oplader pad ikke er lige dig, så eksisterer der også dockingstations, hvor du har en kombination af flere lader muligheder. Jeg har fundet, at du kan købe en opladerstation, som vil passe ideelt til et kontor setup. Med denne trådløse oplader station kan du have din mobil oprejst, mens den lader, og så bliver du tilbudt flere lader løsninger, så du utrolig nemt kan se, om der er nogen, som vil i kontakt med dig.  

Hvorfor overveje at skifte over til en trådløs oplader? Først og fremmest reduktion af ledninger, som altid er skønt og en stor fortaler for en udskiftning. Men jeg vil sige, at disse trådløse opladere sagtens kan være en klog løsning for de personer, som hele tiden er på farten gennem arbejdet eller i privaten. Mobiltelefonen skal hele tiden flyttes hver eneste gang man skal foretage et opkald, hvortil strømforbindelsen bliver afbrudt adskillige gange i løbet af en dag, hvilket ofte resultere i at mobiltelefonen ikke bliver reconnected.  

Kategorier:

4 svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *