Vil du gerne sælge din bolig i København?

Det er ikke nogen hemmelighed, at der altid er mange huse, der står til salg. Nogle står i en lang periode, før der bliver vist interesse for dem, og andre bliver solgt før ’til salg’-skiltet rammer jorden uden for huset. 

Og måske er det ved at være din tur til at sælge din bolig, hvorfor du lige nu søger nogle råd til, hvad du kan gøre for at give dig selv de absolut bedste forudsætninger for et hurtigt og godt salg, der også giver dig nogle penge at gå videre med.

Husk, at det er det første indtryk, der tæller

For det første handler det for dig om, at du skal gøre din bolig attraktiv. Og det første man ser, når man tager et kig på dit hjem, er alt det udendørs. Sørg derfor for at det ser ordentligt ud. Det kan være, at du skal have renset fliserne i indkørslen, have fjernet ukrudt i dine bede, have renset dit tag, have malet dine vinduesrammer, have plantet lidt friske blomster i krukkerne eller… Der kan være mange små ting, der kan være med til at gøre en meget stor forskel for det samlede udtryk – og husk, det er ofte det første indtryk, der tæller.

Gør det let for en køber et flytte ind

Herefter skal du have fokus på alt det indendørs. Og det er noget, der gør sig gældende med alt det, som den nye køber får med sig i handlen. Det vil sige, at du skal sørge for, at din gulve ikke er slidte og triste at se på, hvorfor du måske skal have dem slebet. Tag også et kig på dine vægge. Trænger de til en ny omgang maling? Så er det måske også nu, du skal friske dem op. Det er alt sammen noget, der giver en skøn fuldendt fornemmelse for en eventuel køber.

Giv inspiration med den måde du har indrettet dig på

Sidst men ikke mindst har dine møbler og din indretning også betydning. Den nye potentielle køber skal kunne se sig selv og sine møbler i dit hjem, og derfor skal du vise nogle gode muligheder for indretning. Hav derfor nogle smukke møbler evt. et flot spisebord med detaljerige bordben eller en blød sofa, men gem meget af dit nips væk, så hjemmet ikke virker for personligt. Du kan derfor måske skulle til at møblere en smule om – men det kan være en stor fordel for dig. Og husk at tænke i lette, lyse og luftige miljøer.

Læs meget mere om salg af bolig online

Der er derfor mange ting, du kan give dig i kast med for at give dig selv en fordel i forhold til et både hurtigt og let salg, hvor begge parter er tilfredse. Hvis du har behov for mere inspiration og flere gode råd, så tag et kig online på Boligsiden. Læs mere om Boligsiden. Her er der nemlig tale om en side, der netop fortæller dig, hvordan du får succes med at sælge din bolig – blandt meget andet.

Kategorier:

Ingen svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *