3 slags billige blæk til din printer.

3 slags billige blækpatroner til din printer.

Dine printerblæk spiller lige så stor rolle i den endelige kvalitet af din udskrivning som det papir, du bruger.

Hvis du bruger billigt papir, vil din udskriftskvalitet blive dårligere, og i de fleste tilfælde gælder det samme ved brug af billige blækpatroner. De fleste vil dog kunne leve med den udskriftskvalitet man får ved billig papir og billigt blæk. Da vi er mange som ikke skal bruge vores printer til billede, men kan opskrifter, biografbilletter osv.

Dette er ikke altid tilfældet at billigt blæk giver dårlige udskrifter. Blæk kan købes på få forskellige måder, og hver af dem har fordele og ulemper.

Genopfyld blæk

Det allerførste alternativ til billig blæk er at genopfylde dine tomme patroner. Dette er generelt det billigste af alle muligheder, men det har også en tendens til at afslutte med de laveste kvalitetsprint. Det afhænger af hvilket mærke og model af printer du har, men mange af de nyere printere er svære at genopfylde. Det kan dog også give uheld, da du håndterer blæk på flaske og prøver at sprøjte det tilbage i den tomme patron.

Genbrugte patroner

Der er mange forretninger, der genbruger patroner til dig. De tager de tomme patroner, gør dem rene og udskifter ubrugelige dele, fylder blækket på og tester dem.

Dette er dyrere end at genopfylde dine egne blækpatroner, fordi arbejdskraft ikke er billigt, men det har en tendens til at give dig meget bedre resultater.

Da disse virksomheder har renset, fyldt blæk op og testet dem, det giver en god kvalitet.
De kan gøre et meget bedre stykke arbejde med, at om producere din tomme patron, da de ved havd de gør og gør det hver dag.
De bruger også generelt en garanti på deres arbejde, så hvis patronen ikke fungerer korrekt, kan du enten få en erstatning eller få dine penge tilbage.

Originale blækpatroner OEM.

De Originale blækpatroner bliver lavet på fabrikker som enten er ejet af printerproducenterne eller har kvalitetskontrol af printerproducenterne.

Fordelen ved Originale printerpatroner er at de har en meget lille fejle procent og giver de flotteste udskrifter. Deres helt store ulempe er, at de koster noget mere end de andre printerpatronstyper.

Afslutning og gode råd.

Derfor skal du starte med at kigge på dit printerbehov. Har du store krav til knivskarpe udskrifter og en printer der virker hver gang, så skal du nok betale lidt ekstra og købe originale blækpatroner og gerne 90 eller 100 grams papir.

Læs mere her!

God dag.

Kategorier:

16 svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *