3 tips til at starte op som iværksætter

Når man går med en iværksætter i maven, er det bare om at få afprøvet drømmen. Men måske virker det uoverskueligt at komme i gang. Her får du 3 håndterbare tips til at starte op og gøre drømmen til virkelighed.

Læg en plan, og overvej hvordan du kommer i gang

Måske er du i den situation, at du stadig er i en ansættelse. Måske kan du få lov af din nuværende chef, stadig at løse opgaver for ham på deltid, mens du langsom starter dit eget op. Måske vil din chef ikke samarbejde, og her må du gøre op med dig selv, hvad der bedst kan betale sig. Hvis du er klar på at tage springet, har du ikke noget at miste.

Det er vigtigt med en handlingsplan, en forretningsplan og en marketingplan. Hvis du ikke selv er en haj til disse, så få professionel hjælp. Det lønner sig i den anden ende.

Promover din virksomhed

Det er yderst vigtigt, at du gør opmærksom på din virksomhed og det produkt du vil sælge. Reklame er nøglen til enhver succes. En flot hjemmeside der er til at navigere på er yderst vigtigt i denne digitaliserede tid. Det kan være svært at vide hvor man skal begynde. Hvis du ikke er særlig teknisk selv, kan du købe dig til hjælp. Du skal finde ud af hvor du vil have dit domæne, altså hvilket webhotel der skal hoste din hjemmeside. Find de bedste priser på webhoteller. En flot og gennemsigtig hjemmeside vil være nøglen til flere kunder i den rigtige kategori.

Husk dig selv og hold fri når du holder fri

Når man er iværksætter, kan det være svært at skille job fra fritid. Det er også godt at du brænder for din virksomhed, men husk at holde fri, når du har fri. Ellers brænder du dit lys i begge ender. Lav noget afslappende når du har fri. Du kan for eksempel gå i haven. Det er virkelig afslappende. Lav en nyttehave, som er nem at passe, og som giver dig nogle afgrøder. Køb brombær busk i dag.

Når man finder balancen mellem job og fritid, vil man også være mere tilfreds, og man vil kunne yde mere, når man rent faktisk er på arbejde. Hvis du har ansatte, så husk at det er okay at udlicitere opgaver, og stol på, at de løser opgaven ligeså godt som du selv ville.

Kategorier:

Ingen svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *