Oplever du opstigende fugt i din sokkel?

Der er desværre rigtig mange af os, der kæmper en hård og sej kamp med vores kælder. Denne har nemlig en tendens til at blive hurtigt fugtig, og med tiden kan det føre til, at der også udvikler sig skimmelsvamp, hvilket sænker mange af de anvendelsesmuligheder, man kunne have i sinde for kvadratmeterne under huset.

Er det noget, du kan nikke genkendende til? Så kan det være, at du har lokaliseret, at der i din kælder og altså din sokkel er tale om opstigende fugt, og i det tilfælde er der heldigvis en løsning, du kan benytte dig af.

Hvad er det?

Når der er tale om opstigende fugt i sokkel, er det ofte kælderen, der er mest udsat. Denne ligger nemlig under huset, og det betyder, at den er i direkte berøring med jorden. Dermed er kælderen omgivet af fugtig jord, og der er mulighed for, at denne fugt trænger ind fra neden og fra siderne.

Når fugten trænger ind fra neden, altså gulvet, er der tale om opstigende grundfugt, når det er siderne og dermed soklen, det kommer fra, er der tale om opstigende fugt i soklen.

Og fordi at begge steder er udsatte, er det vigtigt, at du jævnligt tjekker både gulve og vægge for fugt.

Brug elektroosmose

Uanset om der er tale om opstigende grundfugt eller opstigende fugt i din sokkel, så kan du benytte dig af en løsning i form af elektroosmose. Det kan synes som værende en meget gennemgribende indgriben, men ikke desto mindre så sørger den for, at du kommer problemet til livs.

Så selvom du måske mener, at du kan løse dine problemer med fugt i kælderen nu og her med diverse andre løsninger, det kan for eksempel være en affugter, så vil en mere vedvarende løsning på sigt være det bedste valg at tage.

Kategorier:

105 svar

  1. yndmzsjqd siger:

    Oplever du opstigende fugt i din sokkel? – Copenhagen SC
    yndmzsjqd http://www.gs9a36205zm15l8qbt643n2mps8o7r7ps.org/
    ayndmzsjqd
    [url=http://www.gs9a36205zm15l8qbt643n2mps8o7r7ps.org/]uyndmzsjqd[/url]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *