3 tips til dig der vil lære at stå på skateboard

Har du fået en idé om, at du gerne vil lære at stå på skateboard, og har du aldrig prøvet det før, er det jo bare med at kaste dig ud i det.

Dog har vi her samlet et par gode tips til dig, som du kan tage med dig ud i den store verden inden for skateboarding, så du har en større chance for at lære at stå på det rullende bræt.

Brug for nye gardiner? Find de bedste mørklægningsgardiner her.

Tålmodighed er en dyd

For det første er det vigtigt at huske på, at det ikke bare lige er noget, du lærer på en enkelt dag, med mindre du er et naturligt talent, og din krop bare er skabt til at stå på et skateboard.

Til at starte med skal du jo lære bare at holde balancen på et skateboard. Du kan godt glemme alt om tricks og lignende i det første lange stykke tid. Derfor skal du have godt med tålmodighed, da det er den eneste vej til at komme frem til et punkt, hvor du kan begynde at lave lidt mere end bare at holde balancen på dit bræt.

Husk at beskytte din krop

Dernæst er det også meget vigtigt, at du husker at beskytte din krop, når du stiller dig op på et skateboard. Det kan jo hurtigt gå galt, og du kommer til at slå dig mere end en gang, når du skal lære det.

Derfor kan det være en fordel at finde både knæ- og albuebeskyttere, og så kan det også være godt at finde dig en rigtig god hjelm, så du, vigtigst af alt, kan beskytte dit hoved, hvis du falder og slår det.

Find dig et godt skateboard

Sidst, men ikke mindst, skal du jo også have fundet dig et rigtig godt skateboard. Her er det altså ikke nok bare at gå ned i en Bilka og finde dig et skateboard. De er lavet til børn, og det minder på ingen måde om de rigtige boards, du kan finde i en rigtig forretning med udstyr til skatere.

Så find dig en forretning, der sælger rigtige boards, og køb gerne et godt board fra et af de gode mærker, så du er sikker på, at du får et godt bræt at stå på, og det er ikke er derfor, at du ikke kan lære at stå på skateboard.

Kategorier:

Ingen svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *