Dødsbo Hjælpen – Køb og rydning af dødsboer

Når der sker et dødsfald, og der efterlades et dødsbo, skal det efterhånden tømmes og istandsættes, med henblik på et salg. Uanset hvor dødsboet befinder sig henne i landet, så kan man få hjælp til at rydde og rengøre dødsboet, så man kan få tid til at sørge over sit tab. Se her: dødsbo København

Køb af dødsbo

Et dødsbo indeholder mange forskellige ejendele, og nogle firmaer, ønsker at opkøbe ejendele, med henblik på vidersalg. Mange ejendele fungere stadig, og vil være ærgerlig at smide på genbrugen. Det kan være reolsystemer, borde og stole, sofaer eller andet, som er i god stand. Firmaer opkøber dødsboer, hvilket betyder, at de rydder boligen for ejendele, og sortere hvilke ejendele de kan sælge videre, og hvilke ejendele, der direkte skal på genbrugespladsen.

Rydning af dødsbo

Når man står med et dødsbo, som oftest består af mange ejendele, lige fra seng, sofa, mallerier, porcelænsfigurerer, tæpper og meget mere, så kan det være en stor mundfuld, for arvingerne selv, at rydde hele boligen. Heldigvis kan du få hjælp, af blandt andet Fynskdødsbo.dk – Rydning af dødsbo fyn.

Det gode ved, at man kan få hjælp til at rydde, er hvis man ikke selv kan overskue situationen. Hvis man for eksempel har mistet sin elskede mor, kan det være hårdt, at skulle gennemgå alle hendes ejendele, skille sig af med inventar, som man ved ens mor elskede. Dertil kræver det også trailer og stærke muskler, for at kunne flytte store møbler, som sofa og reolsystemer. Samtidig, skal man også huske på, at der er nogle papirer, der skal ordnes og sendes ind til skifteretten, samtidig med, at man skal arrangere begravelse eller bisættelse. Pengene er godt givet ud, og det vil det lette ens byrder, ved at få hjælp udefra.

Kategorier:

Ingen svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *