Du kender manglen på et nyt display 

Du kender manglen på et nyt display 

Alle mennesker med en mobil kender til udfordringen ved have en destrueret skærm. Denne situation kan virkelig nemt ske i løbet af ens hverdagsrutiner. Som bekendt så er mobil meget skrøbelige, hvor selv små hak kan forudsagde kæmp skade på skærmen og derved gøre jeres smartphone total skadet. I kender muligvis til eksemplet hvor en ven har jeres iPhone og  ved et uheld kommer til at ødelægge den. Den normale skade på de nuværende mobiler er påført deres skærme, efersom de er særdeles følsomme for slag. Den klogeste valg vil derfor være at investere den bedste skærmbeskyttelse i Danmark. Med det høje antal skader på de fleste slags iPhones på det nationale marked, har en del butikker besluttet sig for at udvikle glas beskyttelse, så kunder kan tabe deres telefon uden at skulle købe en helt ny skærm. Selv ved anvendelse af skærmbeskyttelse er der ingen sikkerhed for at jeres skærm ikke går i stykker hvis du taber den.  

SmartGlass er den bedste skærmbeskyttelse på det danske marked.  

Hos NORTAGG har vi kæmpe viden inden for den bedste skærmbeskyttelse og gør derved en ekstra indsats for at skulle konstruere den bedste beskyttelse til mobilbrugerne. NORTAGG har igennem en svær udvikling konstrueret SmartGlass, som minder om klassisk beskyttelse på flere områder. Ordinært skærmbeskyttelse er lavet af glas og kan derved let gå i stykker ved små stød. Hvis I køber SmartGlass er I garateret at få den bedste skærmbeskyttelse, da beskyttelsen ikke kun er lavet af glas, men er designet med plastik i form af TPU, som tildeler skærmbeskyttelsen stabilitet som derved gør skærmbeskyttelsen stødabsorberende, så skærmen kan klare flere tab inden man vil se skader på din skærmbeskyttelse.  

Skræddersyet til den specifikke telefon 

Den bedste skærmbeskyttelse, skal naturligvis beskytte hele skærmen, så I ikke sidder med udsatte elementer på jeres skærm. Her er SmartGlass designet til den enkelte mobiltype, så man kan prøve en perfekt pasform mellem skærmbeskyttelsen og iPhonen. Det sikrer dig i mod at din skæmbeskyttelse ikke blot dækker lidt af din skærm eller er for stor.  

SmartGlass jeres gode ven mod mobil skader.  

Når I skal købe den ultimative beskyttelse af skærm er det vigtigt at overveje monteringen, eftersom det skal være bekvemt for jer at montere selve beskyttelsen på din telefon, da du garateret har set at der ved montering af skærmbeskyttelse måske kan skabes sig luft mellem skærmbeskyttelse og mobil, hvis I skaffer SmartGlass undgår I disse episoder, da du modtager et monteringsværktøj, som assisterer dig med at fjerne de problematiske pletter.  

SmartGlass kommer med et monteringsapperat, som assisterer dig med at montere din beskyttelse korrekt, så I undgår at skærmbeskyttelsen ikke beskytter hele skærmen eller sidder træls på iPhonen og derfor ikke beskytter hele skærmen. Vi tror at den bedste skærmbeskyttelse skal være nem for dig at montere, hvorfor vi er særdeles stolte af dette værktøj til montering.  

Kategorier:

Ingen svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *