Kan man veksle kontanter til bitcoins i København?

Det er desværre ikke længere muligt at anvende en såkaldt Bitcoin ATM (bitcoin hæveautomat), når man er i København har og har lidt ekstra kontanter på sig. Vi ved ikke, hvorfor den sidste lukkede, men det kunne nok have noget at gøre med noget lovgivning, der har ændret sig.

Alternativerne til en Bitcoin ATM

Der findes som sådan ikke nogen alternativer til en Bitcoin ATM, hvor du ikke skal verificere dig og ikke skal stole på en ukendt tredjepart (privatperson). Vi tænker, at de fleste stoler mere på en virksomhed der har sat en automat op end en tilfældig person.

Handel på Facebook

Man kan nemt finde folk der er villige til at veksle sine kontanter til bitcoins og omvendt på diverse grupper inde på Facebook. Man skal dog være meget påpasselig, hvis man aldrig har prøvet det før. Dette skyldes, at man nemt kan blive snydt – og så mister man sine penge. Derudover kan det være svært at bevise, at der overhovedet er sket en handel. Når det så er sagt, så er det ikke umuligt at finde en sælger, man kan stole på. Der foregår meget handel, og mange siger, at det fungerer meget fint.

Vekselbureauer

På et tidspunkt fandtes der et vekselbureau i Københavns Lufthavn, hvor man kunne veksle kontanter til bitcoins. Vi ved ikke lige, om det stadigvæk findes, men hvis det gør, så er det et godt alternativ. Ellers kan man tage flyet til et land som Schweiz eller Tjekkiet, hvor der er rigtig mange Bitcoin ATMs, som bliver anvendt rigtig meget. Gebyrerne er dog lidt høje.

Hvis du bare ønsker at investere penge i bitcoins og andre lignende valutaer, så kan du i stedet for at købe med kontanter bare købe med kreditkort. Inde på hjemmesiden https://mycrypto.dk kan du finde en meget god guide, som er lavet til førstegangsinvestorer i kryptovalutaer – og så er det hele oven i købet også på dansk.

Kategorier:

2 svar

  1. Melhor aplicativo de controle parental para proteger seus filhos – Monitorar secretamente secreto GPS, SMS, chamadas, WhatsApp, Facebook, localização. Você pode monitorar remotamente as atividades do telefone móvel após o download e instalar o apk no telefone de destino. https://www.mycellspy.com/br/

  2. Thanks for sharing. I read many of your blog posts, cool, your blog is very good.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *