Sådan finder du hendes ringstørrelse

Vil du gerne fri til den eneste ene, men kender du ikke hendes ringstørrelse, så kan du godt have en udfordring foran dig. Det er ikke sjovt at ligge der på knæ og så opleve at ringen ikke passer. Har i endnu ikke talt om at blive gift, og skal ringen være en overraskelse så bliver det bestemt ikke nemmere. Her får du et par tips til at finde hendes ringstørrelse uden hun opdager det.

Download en gratis fingermåler

Ringstørrelser i Danmark er alle ens, men ligesom med sko og tøj størrelser har alle kvinder deres unikke størrelse, kan du komme afsted med, på en eller anden diskret måde at få lov at måle hendes finger, så kan du gøre det så simpelt som at downloade en gratis fingermåler fra denne side, https://guldsmykket.dk/shop/cms-Ring_mal_og_finger_mal.html

Spørg hende under et falsk dække

Hvis hendes mor, søster, eller af jeres fælles veninder har hænder der ser nogenlunde ud til at være af samme størrelse, kan du under påskud af at ville købe en ring til en af dem, spørge hende efter hvad hendes ringstørrelse er, og om hun tror at hendes mor, søster etc. bruger samme størrelse. Vil din kæreste gennemskue tricket, så kan det være du skal få en anden til at gøre noget lignende.

Få en af hendes veninder til at hjælpe

Fortæl din hemmelige plan til en af hendes veninder. De vil helt sikkert være ellevilde for at få lov til at være behjælpelige. Hendes veninde kan så tage hende med ud og shoppe, og i den forbindelse tage hende med ind til en smykkehandler, og prøve ringe, eller evt. bare spørge ind til hendes ringstørrelse. Det kan være veninden har andre gode ideer også, i hvert fald er det ofte nemmere at være to om at løse en udfordring. 

Lån en af hendes ringe

Dette råd er enormt simpelt, men kræver selvfølgelig at hun allerede har en eller flere ringe til at ligge, og at du ved om de passer hende. Det bedste du kan gøre er nemlig at låne den i et par dage og tage den med forbi guldsmeden, og få målt den korrekte ringstørrelse. Alternativt kan du diskret tegne ringens omkreds på et stykke papir, og straks lægge den tilbage hvor du fandt den så hun ikke opdager det.

Sammenlign med dine egne hænder

Hvis alle andre forsøg har slået fejl, eller slet ikke er mulige at prøve, så kan sidste udvej være diskret at sammenligne jeres fingre. Målemetoden er måske ikke 100 procent korrekt, men du vil alligevel blive overrasket over hvor godt det kan virke. Når i holder hånd eller hygger i sofaen kan du diskret studere hendes hænder og tjekke om hendes ringfinger f.eks. er samme størrelse som din lillefinger. Som et sidste tip bør du være opmærksom på at ringstørrelser ikke er ens i alle lande, så hvis du tænker at købe ringen i udlandet, så find ud af hvad danske ringstørrelser svarer til i det pågældende land.

Kategorier:

Ingen svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *