Savner du naturen i byen? Få mere flot natur i hverdagen

Når man bor i en by som København, kan man godt savne lidt natur i hverdagen. Specielt hvis man tidligere har boet ude på landet. Men der er altså mange måder at få lidt mere natur ind i hverdagen på.

Hvis du bor i København og har brug for lidt natur i hverdagen, så find nogle gode ideer her.

Din egen have

Du kan altid lave din egen have. Hvis du ejer en have, eller måske bare en lille terrasse, er der jo masser du kan gøre, så det bliver mere naturagtigt. Der er brug for planter, buske, og mere til. Se eksempelvis på Autumn Bliss, der kunne være en ide til haven. Der er mange ting, man kan plante i en have. Der er blomster, jordbær og kirsebærsten.

Men ejer du ikke en have, kan du også lave en slags have indenfor. Du kan plante dine egne urter, have store planter stående, og har du en altan, kan du også have planter derude, samtidigt med du får den friske luft. Det at have masser af planter indenfor gør faktisk, at du føler, du er iblandt naturen. Dette er smart at gøre, hvis du virkelig er træt af by og har brug for lidt natur og land.

En gåtur uden for bylivet

Men enhver by har altså også områder, som er lidt mindre byagtigt. Det kunne være en stor sø, omringet af træer med en masse bænke og sikkert også masser af ænder. Her er der jo den flotte natur, og den kan du uden tvivl finde i nærheden af dig.

Grøn jorden, den botaniske have og kongens have er bare nogle eksempler på steder i eller nær København, som er fyldt med natur. Det handler altså bare om at tage sig sammen, og rent faktisk tage hen til disse flotte steder, som der er flere af, end de tre nævnte.

Du burde kunne finde et lille eller stort, hyggeligt naturområde, hvis du går eller cykler en mindre tur. Her kan du altså gå lidt rundt, holde en picnic eller bare sidde og nyde naturen, mens du samler tankerne. Det er altså ikke umuligt at finde natur i byen, selvom du måske ikke lige kan se det, når du kigger ud ad vinduet. Så kom ud og gå og find dit yndlingsnatursted i byen.

Kategorier:

2 svar

  1. Como recuperar mensagens de texto excluídas do celular? Não há lixeira para mensagens de texto, então como restaurar mensagens de texto após excluí – Las?

  2. Thanks for sharing. I read many of your blog posts, cool, your blog is very good.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *