Balloner til festen

Balloner til festen

Som barn elskede man balloner, hvis vi skulle ud og socialisere på diverse spisesteder. Det var specifikt, når vi skulle på Jensens Bøfhus, hvor ballonen ikke blot var vandalegetøj, men de var faktisk var et element af oplevelsen. På Jensens Bøfhus kunne man få gode spareribs, og som det bedste kunne vi få tilladelse til at beholde ballonen, som man modtog når vi ankom til spisestedet. Når man sad på sin plads kunne man kigge på loftet som var dækket af balloons over det hele, dette gjorde stemningen sindssyg fed. balloons er noget af det sejeste fra vores ungdom, og balloons optræder mange gange i løbet af vores liv, og balloons er altid en del af flere af vores fejringer.  

Balloons kan for mig være flere forskellige ting. Der er blandt andet vandballoner som udendørs legetøj de fleste somre, hvor vandkampe med vennerne og andre bekendte var en fast tradition. Her producerede vi så mange vandballoner vi på nogen måde kunne, så vi med vores vandlegetøj kunne lave de bedste sommertider sammen med vores bekendte. Som en del af vores begivenhed, fandt jeg ud af, at vi kunne skaffe redskaber so kan hjælpe kunderne med hurtigt at lave flere vandballoner på en gang, så du bare kan igangsætte den den sjove del af processen. ballonen er stadig underholdende udendørs legetøj selv eftersom vi nu er blevet ældre. Faktisk er vandlegetøj faktisk stadig vanvittig sjove, især hvis der her i sommertiden skal holdes sociale arrangementer, hvor vi kan sammensætte det danske vejr, ballonen og øl, og derigennem gør vores sociale arrangementer det mere festlig.  

Magic Balloons til mange fester 

Magic Balloons behøver ikke nødvendigvis at være relateret til vandlegetøj. Ballonen er geniale til festlige begivenheder, såsom til fødselsdage. Jeg vil traditionelt at anskaffe os hyppigt masser af en del forskellige balloner, hvis det er os, som har ansvar som host for begivenhederne. Vores kammerater er normalt utrolig begejstret med den stemning, som vi lykkes med at producere med magic ballons. Det kræver naturligvis en masse arbejde, hvis vi personligt skal oppuste alle disse ballonen alene. Men jeg har hørt, at I uden problemer kan købe disse cool magic ballons, hvor I faktisk kan lave en del på en gang, så du sparer meget tid i processen!  

Vi tror, at min store begrejstring for ballonen oprinder fra min yngre  dage, hvor ens forældre for det meste gjorde stor brug af balloons, som en måde af fejre mig. Ballonen blev brugt til at pynte lejligheden, så næsten alle venner virkelig fik åbnet deres øjne, når de ankom til begivenheden. Tilfældigvis er jeg et barn af sommeren, og balloons har også for det meste været en del af legene til min begivenhed. Der blev derfor for det meste skaffet ballonen ind til den helt store fight, hvor vores vandlegetøj blev en kæmpe succes blandt mine bekendte, som virkelig deltog i vandkampen om sommeren. Vi købte  vandballoner gennem en hjemmeside, hvor de bestilte vildt mange ballonen til festen. Så utrolig mange ballonen at vi endda havde til flere uger, hvor børn fra hele landsbyen kunne deltage i en kæmpe vandkrigleg.  

Kategorier:

5 svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *